foto

Eric Ruf

  • nar. 21.5.1969 (51 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mon chien stupide
Žaluji!
2017 Maryline
2015 Les trois soeurs (TV film)
Tři vzpomínky
2013 Meurtre en trois actes (TV film)
Un beau dimanche
2011 Drumont, histoire d'un antisémite français (TV film)
L'affaire Gordji (TV film)
Partage de midi (TV film)
Poupoupidou
Rodinné zájmy
À la recherche du temps perdu (TV film)
2010 La marquise des ombres (TV film)
Muž, který chtěl žít svůj život
2008 La Troisième partie du monde
2007 Cyrano de Bergerac (TV film)
Pendu, Le (TV film)
Sans moi
2006 Rachel
2004 Můj anděl
2003 Amphitryon (TV film)
Phèdre (TV film)
2002 Chanson du maçon, La (TV film)
Le malade imaginaire (TV film)
2001 Piknik u Osirida (TV film)
2000 L'avare (TV film)
Passionnément
1999 L'École des femmes (TV film)
Le mariage forcé (TV film)
1998 Place Vendôme - Svět diamantů
Tartuffe ou L'imposteur (TV film)
Zloděj života
„Sladká“ pomsta (TV film)
1996 Vzpomínky na Paříž
1995 Marie-Louise ou la permission

TV seriály

2009 Pigale (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2007 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
Un homme de trop (S01E07)
2005 Prokletí králové (TV seriál)
Le Roi de fer (E01)

Dokumentární

2012 'Orsay - vyp.
1987 La Nuit des Molières (TV seriál)

Divadelní záznam

2018 Lucrèce Borgia (divadelní záznam)
2007 Jeanne d'Arc au bûcher (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Divadelní záznam

2016 Roméo et Juliette (divadelní záznam)

Scénografická filmografie

Divadelní záznam

2016 Roméo et Juliette (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky