foto

Wojciech Dąbrowski

  • nar. 8.5.1959 (60 let)
    Kowary, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Żyć nie umierać
2009 Popiełuszko. Wolność jest w nas
2000 Nie ma zmiłuj
1995 Cudowne miejsce
1994 Tatort - Ostwärts (TV film)
1993 Magneto
1992 Frankenstein (TV film)
1991 Rozmowy kontrolowane
1989 Szklany dom (TV film)
1983 Po stopách Bartka

TV seriály

2019 W rytmie serca (TV seriál)
Ukryte (S04E10)
Pokusa (S04E07)
2018 W rytmie serca (TV seriál)
Czarna owca (S03E02)
Więzy krwi (S02E09)
W potrzasku (S02E08)
2016 Komisja morderstw (TV seriál)
Natura zła (E12)
Trzecie jest przerażenie (E11)
Komisarz Alex (TV seriál)
Klątwa mumii (S08E02)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S08E12)
Episode 11 (S08E11)
Episode 8 (S08E08)
další epizody (8)
2012 Galeria (TV seriál)
Paradoks (TV seriál)
Wolność (E03)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
2004 Pierwsza miłość (TV seriál)
2003 Fala zbrodni (TV seriál)
Na Wspólnej (TV seriál)
Tygrysy Europy 2 (TV seriál)
2000 Plebania (TV seriál)
1999 Tygrysy Europy (TV seriál)
Świat według Kiepskich (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)
1988 W labiryncie (TV seriál)
1980 Kłusownik (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace