foto

Roger Nevares

  • nar. 5.7.1968 (51 let)
    Monterrey, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Crossing That Bridge
North v South
2013 Rivalové
2003 Coronado
Smrtící roj
2002 Zločin pátera Amara
1992 V poiskakh zolotogo fallosa

TV seriály

2014 Hank Zipzer (TV seriál)
The Great Fire (TV seriál)
2013 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 2 (S04E02)
1996 The Guilt (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky