foto

Ivan Stěbunov

  • nar. 9.11.1981 (39 let)
    Pavlovsk, Altajský kraj, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Igruška (TV film)
Korporacija Ad Libitum
Špion №1
2013 Bilet na Vegas
2012 Moja bezumnaja semja
2011 Oduvančik (TV film)
2010 Dom Solnca
2009 Atentát na Stalina (TV film)
2007 Troje i Sněžinka
2006 Mjertvoje polje
2005 Poslednij uik-end
2004 Skupina Edelweiss
2002 Zoluška v sapogach (TV film)

TV seriály

2015 Vtoraja žizň (TV seriál)
2014 Minus odin (TV seriál)
2013 Pjotr Leščenko. Vsjo čto bylo... (TV seriál)
Ptica v kletke (TV seriál)
Žena oficera (TV seriál)
2012 MUR (TV seriál)
Odnoljuby (TV seriál)
2010 Něbo v ogně (TV seriál)
2009 Kotovskij (TV seriál)
Zastava Žilina (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Igra v kukly (S01E02)
2008 Ljubov na ostrije noža (TV seriál)
2006 Vaša česť (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2004 Kadeti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky