foto

Jakub Bohosiewicz

  • nar. 1976
    Krakov, Malopolskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Felix, Net a Nika a teoreticky možná katastrofa
2008 Prasklina
2005 Karol (TV film)
2004 Ono

TV seriály

2019 Szóstka (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Diagnoza (TV seriál)
Epilog (S04E14)
Episode 13 (S04E13)
Episode 11 (S04E11)
další epizody (7)
2018 Diagnoza (TV seriál)
Episode 12 (S03E12)
2017 Druga szansa (TV seriál)
Basia (S03E01)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 7 (S03E07)
Czas honoru (TV seriál)
Prosty wybór (S06E02)
2010 Usta usta (TV seriál)
2009 Majka (TV seriál)
2008 39 i pół (TV seriál)
2004 Pensjonat pod Różą (TV seriál)
Pierwsza miłość (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace