foto

Xavier Cugat

  • nar. 1.1.1900
    Girona, Cataluña, Španělsko
  • zem. 27.10.1990 (90 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Una rosa al viento
1980 Taxi
1978 Nunca en horas de clase
1970 The Phynx
1969 The Monitors
1963 Das Feuerschiff
1959 The Timex Show (TV film)
1957 Na jihu nic nového
Susana y yo
1956 Donatella
The Eddy Duchin Story
1955 Chicago Syndicate
Lo scapolo
1952 Xavier Cugat and His Orchestra
1949 Neptune's Daughter
1948 A Date with Judy
Luxury Liner
On an Island with You
1947 This Time for Keeps
1946 Holiday in Mexico
No Leave, No Love
1945 Week-End at the Waldorf
1944 Bathing Beauty
Dvě děvčátka a námořník
1943 Stage Door Canteen
The Heat's On
1942 Krásnější než sen
1937 Let's Go Latin
1936 Go West Young Man
1930 The Lash
1929 Mexicana
1928 A Spanish Ensemble
1925 The Merry Widow

TV seriály

1984 Ahí te quiero ver (TV seriál)
1973 La gente quiere saber (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)
1964 Sábado 64 (TV seriál)
1958 The George Burns Show (TV seriál)
1949 Cavalcade of Bands (TV seriál)

Dokumentární

2016 Sexo, maracas y chihuahuas - a.z.
2010 Spanish Hollywood - a.z.
2009 50 años de (TV seriál) - a.z.
1994 To je zábava - a.z.
1988 Entertaining the Troops - a.z.
1974 To je ale zábava! - a.z.
1970 Elvis
1950 Moments in Music - a.z.
1949 Mighty Manhattan, New York’s Wonder City

TV pořady

2007 Memòries de la tele (TV pořad) - a.z.
1972 Un, dos, tres... responda otra vez (TV pořad)
1967 The Joey Bishop Show (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1957 Chelsea at Nine (TV pořad)
The Big Record (TV pořad)
The Xavier Cugat Show (TV pořad)
Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)
1956 The Steve Allen Show (TV pořad)
1955 Val Parnell's Sunday Night at the London Palladium (TV pořad)
1953 Person to Person (TV pořad)
Place the Face (TV pořad)
1952 I've Got a Secret (TV pořad)
1951 The Kate Smith Evening Hour (TV pořad)
The Name's the Same (TV pořad)
The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 Songs for Sale (TV pořad)
The Colgate Comedy Hour (TV pořad) - a.z.
What's My Line? (TV pořad)
1949 The Voice of Firestone (TV pořad)
1948 Texaco Star Theater (TV pořad)
Toast of the Town (TV pořad)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace