foto

Bartosz Żukowski

  • nar. 9.6.1975 (45 let)
    Varšava, Mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Outsider
Serce nie sługa
Zábava, zábava
2015 Moje dcery krávy
2012 Dopraváci
Štvanice
2009 Hel
Temný dům
2008 Niezawodny system
Pora mroku
Skorumpowani
2007 Jasne błękitne okna
2006 Czeka na nas świat
Letní láska
Tylko mnie kochaj
2004 Atrakcyjny pozna panią...
2003 Král Ubu
Warszawa
2000 Pierwszy milion
1999 Krugerandy
1997 Nocne graffiti
1996 Šamanka
1995 Cwał
Tatínek
1994 Navrátilec (TV film)
1993 Dwa księżyce
Pierścionek z orłem w koronie
Pozegnanie z Maria
Samowolka

TV seriály

2020 W rytmie serca (TV seriál)
Czas łagodzi smutek (S06E01)
2019 Komisarz Alex (TV seriál)
Krwawe złoto (S12E05)
2018 Ojciec Mateusz (TV seriál)
El Greco (S20E04)
2015 Komisarz Alex (TV seriál)
W ostatniej chwili (S07E08)
2014 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Żart (S12E08)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Uniknąć śmierci (S01E02)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 12 (S05E12)
2010 Nowa (TV seriál)
Pożegnanie (E13)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Tajemnicze śledztwo (S04E03)
2007 Tylko miłość (TV seriál)
2006 Faceci do wzięcia (TV seriál)
W cieniu podejrzeń (E13)
Niezwykła twarz (E02)
2005 Egzamin z życia (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
2002 Gorący temat (TV seriál)
1999 Świat według Kiepskich (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky