foto

Grzegorz Kwas

  • nar. 4.4.1973 (44 let)
    Tarnowskie Góry, Slaskie, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Páté roční období
2007 Benek
2001 Zaklínač
1994 Seznam cizoložnic
1993 Schindlerův seznam

TV seriály

2002 Zaklínač (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace