foto

Bjørn Ståle Bratberg

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Los Bando
Morfydd (TV film)
2015 The Batsman and the Ballerina
The Debt
2013 De tøffeste gutta
2009 Rafiki

TV seriály

2019 Pili Pala (TV seriál)
Hidden (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2017 Bang (TV seriál)
Keeping Faith (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
2014 35 Diwrnod (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky