foto

Brenda Scott

  • nar. 15.3.1943 (75 let)
    Cincinnati, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 The Problem with Fiber Optics
1998 Oscar Phitkin: A Vendor's Tale
1973 Chase (TV film)
1971 Simon, King of the Witches
Sweet, Sweet Rachel (TV film)
1969 This Savage Land (TV film)
1968 Cesta do Shilohu
1966 Johnny Tiger
1964 The Hanged Man (TV film)
1962 13 West Street

TV seriály

1981 Simon & Simon (TV seriál)
1978 Sword of Justice (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Adams of Eagle Lake (TV seriál)
Bronk (TV seriál)
McCoy (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
1972 Jigsaw (TV seriál)
The Delphi Bureau (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Cade's County (TV seriál)
1970 Matt Lincoln (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
The New People (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Here Come the Brides (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 The Road West (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
The Long, Hot Summer (TV seriál)
1963 Breaking Point (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 I'm Dickens, He's Fenster (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
Window on Main Street (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Leave It to Beaver (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1952 The Fisher Family (TV seriál)

TV pořady

1962 The Match Game (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace