foto

Marcin Tyrol

  • nar. 2.4.1979 (42 let)
    Tarnowskie Góry, Slaskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Červený pavouk
2012 Bejby Blues
Moje kolo
2011 80 milionů
Moje Austrálie
2010 Hochzeitspolka
Milion dolarów
2009 Bílá stuha
Contact High
Generał - zamach na Gibraltarze
2007 Benek

TV seriály

2019 Princip slasti (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (5)
2014 Lekarze nocą (TV seriál)
Lekarze (TV seriál)
Wbrew planom (S05E13)
Oblicza miłości (S05E12)
Nadzieje i obawy (S05E11)
další epizody (14)
2013 Lekarze po godzinach (TV seriál)
Komisarz Alex (TV seriál)
Zabójcza namiętność (S03E01)
Lekarze (TV seriál)
O mały włos (S03E13)
To prostsze niż myślisz (S03E12)
Przychodzimy, odchodzimy, cichuteńko... (S03E11)
další epizody (18)
Głęboka woda (TV seriál)
Terapia rodzinna (S02E08)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wybuch (S10E01)
2012 Lekarze (TV seriál)
Zacząć na nowo (S01E13)
Nie każdy ma drugą szansę (S01E10)
Kłamstwo ma wiele twarzy (S01E07)
další epizody (6)
2011 1920. Wojna i miłość (TV seriál)
W okopach (E07)
Braterstwo (E05)
Powrót (E01)
2010 Sprawiedliwi (TV seriál)
Żegota (E04)
2009 Londyńczycy (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (5)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Sekrety klasztoru (S02E15)
2008 Londyńczycy (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (8)
Pitbull (TV seriál)
Episode 12 (S03E12)
2007 Na dobre i na złe (TV seriál)
Pożegnanie z Markiem (S09E23)
2005 Fala zbrodni (TV seriál)
Sieć pająka (S03E03)
2000 Święta wojna (TV seriál)
Zoroaster (S01E12)

Dokumentární

2009 Generał (TV seriál)
Mistyfikacja (E04)
Pilot Prchal (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky