foto

Patrick Harbinson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Den trifidů (TV film)
2002 Joy-Rider
2001 The Whistle-Blower (TV film)
Červené barety (TV film)
1999 Hornblower - Vévodkyně (TV film)
The Waiting Time (TV film)
1998 Francouzova zátoka (TV film)
The Unknown Soldier (TV film)
1997 Sharpova spravedlnost (TV film)

TV seriály

2020 Ve jménu vlasti (TV seriál)
The English Teacher (S08E11)
Designated Driver (S08E10)
Threnody(s) (S08E08)
další epizody (7)
2018 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Zpátky ve hře (S07E11)
Lži, amplifikace, blbej twitter (S07E08)
Andante (S07E07)
další epizody (5)
2017 Fearless (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
R jako Romeo (S06E11)
Podvojná pravda (S06E08)
Záblesk světla (S06E04)
2015 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Žluva (S05E07)
Tradiční pohostinnost (S05E02)
2014 24 hodin: Dnes neumírej (TV seriál)
2:00 p.m.-3:00 p.m. (E04)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Chystá se ještě něco dalšího (S04E09)
Želízko v ohni (S04E04)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Restart (S02E22)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Velké zvíře v Teheránu (S03E11)
Akce jóga (S03E05)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Bezpečnostní schránka (S02E10)
Špatný kód (S02E02)
Dítě (S01E17)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Plemeno zmijí (S06E02)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Kvarteto (S01E10)
Hazardní mise (S01E03)
Únos a výkupné (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Mysl hory přenáší (S05E03)
2010 24 hodin (TV seriál)
Day 8: 12:00 p.m.-1:00 p.m. (S08E21)
Day 8: 9:00 a.m.-10:00 a.m. (S08E18)
Day 8: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S08E15)
další epizody (7)
2008 Pohřbený zločin (TV seriál)
2007 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Sin (S08E17)
Philadelphia (S08E16)
2006 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Cage (S08E08)
Tlustý (S07E20)
2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Útěk z domova (S07E09)
911 (S07E03)
Krev (S06E21)
další epizody (4)
2004 Steel River Blues (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Znásilněná (S06E05)
Nedbalost (S05E18)
2003 Červené barety (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Volba (S05E07)
Mánie (S05E02)
Privilege (S04E17)
2002 Profil vraha (TV seriál)
Zpěv mořské panny (S01E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Resilience (S04E10)
Ticho (S03E23)
2000 Černý anděl (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
V rámci možností (S06E17)
Rodinné vazby (S06E10)
1999 Milénium (TV seriál)
Via Dolorosa (S03E21)
Darwin's Eye (S03E17)
The Sound of Snow (S03E12)
Pohotovost (TV seriál)
Greene bledne závistí (S06E03)
1998 Milénium (TV seriál)
Through a Glass, Darkly (S03E07)
1997 C-16: FBI (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Broken World (S01E20)
1996 Jilmová ulice (TV seriál)
1994 Lifeboat, The (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1990 TECX (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky