foto

Kip Niven

  • nar. 27.5.1945
    Kansas City, Missouri, USA
  • zem. 6.5.2019 (73 let)
    Kansas City, Missouri, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 EPG Redux
2019 The Land
2018 Devil's Food Cake
2017 Goodland
The Tree
2014 Jayhawkers
2012 Santa's Sack
Senior Moment, A
2008 The Only Good Indian
2006 Ambrose Bierce: Civil War Stories (TV film)
Raising Jeffrey Dahmer
2002 More Than Puppy Love
2001 Obraz
1997 A Deadly Vision (TV film)
Detention: The Siege at Johnson High (TV film)
1996 Gone in the Night (TV film)
Léto strachu (TV film)
1993 Smrt před svítáním (TV film)
1991 Claymation Comedy of Horrors Show (TV film)
1982 Mother's Day on Waltons Mountain (TV film)
Wedding on Walton's Mountain, A (TV film)
1981 Goliath Awaits (TV film)
Matter of Life and Death, A (TV film)
1980 Novoroční zlo
1978 Million Dollar Dixie Deliverance, The (TV film)
Smrtící kometa (TV film)
1977 Alej zatracení
Konečné řešení (TV film)
1976 Amelia Earhart (TV film)
Bitva o Midway
Farewell to Manzanar (TV film)
Nepřemožitelný bukanýr
Příběh od Veliké řeky (TV film)
1975 Hindenburg
1974 Indict and Convict (TV film)
Letiště 1975
Newman's Law
Zemětřesení
1973 Magnum Force
Maneater (TV film)
Runaway! (TV film)

TV seriály

1994 Zákon a pořádek (TV seriál)
Censure (S04E14)
1993 Návrat do Osamělé Holubice (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1989 Správná modrá (TV seriál)
1986 Dream West (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Boj za svobodu (S04E18)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Kate & Allie (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
Loterie (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 McClain's Law (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 Blind Ambition (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
How the West Was Won (TV seriál)
The Enemy (S03E03)
1978 Project U.F.O. (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Code R (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Once an Eagle (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
Welcome Home, Jaime: Part 2 (S01E02)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
Mobile One (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
1974 Sierra (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Escape (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Hec Ramsey (TV seriál)
The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
The Girl with the Hungry Eyes (S03E02)
1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
Sarge (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
One Life to Live (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky