foto

Jú Sawabe

  • nar. 19.5.1986 (33 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Eiga Jókai watch: Sora tobu kudžira to double no sekai no daibóken da njan!
2015 Eien No Zero (TV film)
2014 奇跡の教室 (TV film)

TV seriály

2019 Dakara wataši wa ošimašita (TV seriál)
2017 Boku, unmei no hito desu (TV seriál)
2016 Suizokukan Garu (TV seriál)
2014 Black President (TV seriál)
Burakku puredžidento (TV seriál)
Nobunaga Concerto (TV seriál)
Ofukou-san (TV seriál)
2013 Garireo 2 (TV seriál)
2012 Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
2009 Otomen (TV seriál)

Host

TV pořady

1982 Waratte iitomo! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky