foto

Só Jamanaka

  • nar. 30.1.1972 (47 let)
    Koga, prefektura Ibaraki, Honšú, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Arukenai bokura wa
2017 Kurosu
2015 Koibitotači
2013 Fûzoku ni ittara jinsei kawatta www
2012 Suzuki sensei
2009 Masakiku araba
Nidžú saiban (TV film)
2008 Goth
Hotaru no haka
2006 Haru, Barneys de (TV film)
2005 Gekidžóban Kamen Rider: Hibiki to 7nin no senki
Úplní cizinci
2002 Hačigacu no maboroši
Parco Fiction
2001 Gipusu
Harikomi
Hikari no ame
Toki no kaori: Remember me
2000 Wasurerarenu hitobito
1999 Odžuken
Taxi Driver no Suiri Nisshi 11 (TV film)
1998 June Bride
Takkjú onsen

TV seriály

2019 Pornographer: Indigo no kibun (TV seriál)
2017 Kuro no šó (TV seriál)
2016 Keišičó sósa ikkačó (TV seriál)
Neko to kowamote (TV seriál)
Night Hero Naoto (TV seriál)
Ningjó Sašiči torimonočó (TV seriál)
Tačibana Noboru seišun tebikae (TV seriál)
2014 Cinderella Date (TV seriál)
Maruho no onna: Hoken hanzai čósain (TV seriál)
Nezumi, Edo o haširu (TV seriál)
2013 Goen Hunter (TV seriál)
Kamen Raidâ Gaimu (TV seriál)
2012 Answer: keišičó kenšó sósakan (TV seriál)
Higašino Keigo misuterízu (TV seriál)
Kazoku no uta (TV seriál)
Kekkon šinai (TV seriál)
2011 Ore no sora: keidži-hen (TV seriál)
2010 Azamijô no lullaby (TV seriál)
Daibutsu Kaigen (TV seriál)
Keitai deka: Zenigata Jui (TV seriál)
Šukudžo (TV seriál)
2009 Mousou Shimai (TV seriál)
2008 Joshidaisei Kaikeishi no Jikenbo (TV seriál)
Šin kasóken no onna 8 (TV seriál)
2007 33 pun Tantei (TV seriál)
2003 Nikoniko nikki (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
1998 Naččan ka (TV seriál)
1997 Beach Boys (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky