foto

Michał Czernecki

  • nar. 4.4.1978 (40 let)
    Sosnowiec, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 53 válek
Miłość jest wszystkim
Podatek od miłości
2017 Bodo
Wojciech Kossak: Przysięga Kościuszki na rynku w Krakowie w dniu 24 marca 1794
2016 Kochaj
Planeta single
Prostý příběh o vraždě
2014 Mur
Ojcze masz
2013 Walesa: člověk naděje
2009 Červená a bílá
2007 Futro
2005 Dokonalé odpoledne
Karol (TV film)

TV seriály

2018 Oslněni světlem (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (4)
Znaki (TV seriál)
Ucho prezesa (TV seriál)
Nowa Ramówka (S04E06)
2017 Diagnoza (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
další epizody (10)
Ucho prezesa (TV seriál)
Co tam, panie, na pasku? (S02E03)
Cały naród świętuje (S01E14)
Odwracanie kota (S01E05)
další epizody (4)
W rytmie serca (TV seriál)
Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2016 Bodo (TV seriál)
Episode 8 (E08)
2015 Skazane (TV seriál)
Strażacy (TV seriál)
2014 Lekarze (TV seriál)
Matki, córki i kochanki (S04E11)
Daję Ci to co najlepsze (S04E07)
Inna strona (S04E06)
další epizody (5)
Czas honoru (TV seriál)
Dziewczyna z tulipanami (S07E06)
Modlitwa o życie (S07E05)
Jeszcze nie dziś (S07E01)
2013 Na krawędzi (TV seriál)
Lekarze (TV seriál)
I że Cię nie opuszczę aż do śmierci (S03E02)
Sytuacje podbramkowe (S02E10)
Mylne tropy (S02E09)
další epizody (8)
2012 Krew z krwi (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2011 Aida (TV seriál)
Komisarz Alex (TV seriál)
Rodzinka.pl (TV seriál)
2010 Ratownicy (TV seriál)
Usta usta (TV seriál)
2008 Londyńczycy (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
2007 Determinator (TV seriál)
2005 Warto kochać (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Pierwsza miłość (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
Plebania (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
Świat według Kiepskich (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace