foto

Matthias Weber

  • nar. 7.3.1961 (59 let)
    Freiburg im Breisgau, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Love by Drowning
Polizeiruf 110 - Tod einer Toten (TV film)
Tatort - Pumpen (TV film)
2019 Love Machine
Südpol (TV film)
Tatort - Baum fällt (TV film)
Villa Eva (TV film)
2018 Trafikant
2017 Brüder (TV film)
Halal Daddy
Schnitzel geht immer (TV film)
Unsere Zeit wird kommen
2016 Die Kinder der Villa Emma (TV film)
Die Stille danach (TV film)
Mein Fleisch und Blut
Teroristé hákového kříže: Oběti - Nezapomeňte na mě (TV film)
Thirst - Durst nach leben
2015 Am Ende des Sommers (TV film)
Kráska
2014 Temné údolí
2013 Die Auslöschung (TV film)
Tatort - Unvergessen (TV film)
Vražda v galerii (TV film)
Z Brooklynu na Manhattan
Zurück ins Leben (TV film)
2011 Das Wunder von Kärnten (TV film)
Der Wettbewerb (TV film)
Die Lange Welle hinterm Kiel (TV film)
Kebab mit Alles (TV film)
Meine Schwester (TV film)
Místo činu: Zúčtování (TV film)
Můj nejlepší nepřítel
Shouting Secrets
2010 Meine Tochter nicht (TV film)
Případ Andropov (TV film)
Tatort - Glaube, Liebe, Tod (TV film)
Tatort - Operation Hiob (TV film)
2009 Ein Halbes Leben (TV film)
Případ Lemming
Trade In
2008 In 3 Tagen bist du tot 2
2007 Backyards & Bullets (TV film)
Die Geschworene (TV film)
2006 Dorothy (TV film)
Za tři dny umřeš
2005 Dobyvatelé rudé planety (TV film)
Popravčí
V obležení nepřítele (TV film)
2004 Untreu (TV film)
2003 Drei unter einer Decke (TV film)
Liga výjimečných
Slzy slunce
2001 Pearl Harbor
2000 Murder in the Mirror (TV film)
Thrillseekers: Putt n' Perish (TV film)
1999 D.R.E.A.M. Team (TV film)
1998 Baywatch: White Thunder at Glacier Bay
Manželství z rozumu (TV film)
1997 Crayola Kids Adventures: 20,000 Leagues Under the Sea
Smrt v odlesku slávy (TV film)
Stínové komando (TV film)

TV seriály

2020 Unterleuten - Das zerrissene Dorf (TV seriál)
2019 Spuren des Bösen (TV seriál)
Sehnsucht (E08)
Wilsberg (TV seriál)
Gottes Werk und Satans Kohle (E62)
2018 Ponorka (TV seriál)
Abrechnung (S01E08)
Verdammt (S01E07)
Gegen die Zeit (S01E06)
další epizody (8)
Země zločinu (TV seriál)
Der Tote im See (E13)
Spuren des Bösen (TV seriál)
Wut (E07)
Wilsberg (TV seriál)
Mörderische Rendite (E61)
2017 Maximilian: Das Spiel von Macht und Liebe (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Spuren des Bösen (TV seriál)
Begierde (E06)
2015 Země zločinu (TV seriál)
Mrtvý na ledu (E04)
Spuren des Bösen (TV seriál)
Liebe (E05)
Wilsberg (TV seriál)
Bittere Pillen (E49)
Russisches Roulette (E46)
Kein Weg zurück (E45)
2014 Spuren des Bösen (TV seriál)
Schande (E04)
Wilsberg (TV seriál)
90-60-90 (E44)
2013 Janus (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
Spuren des Bösen (TV seriál)
Zauberberg (E03)
Wilsberg (TV seriál)
Treuetest (E38)
Bella Block (TV seriál)
Hundskinder (E33)
2012 Spuren des Bösen (TV seriál)
Racheengel (E02)
Wilsberg (TV seriál)
Halbstark (E36)
2011 Division, The (TV seriál)
Spuren des Bösen (TV seriál)
Das Verhör (E01)
2006 Stolberg (TV seriál)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
2003 Kobra 11 - Nasazení týmu 2 (TV seriál)
Únos (S01E05)
Přeložení za trest (S01E03)
Láska a smrt (S01E02)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
1999 Dream Team, The (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Delfín Flip (TV seriál)
1994 Blesk v ráji (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2017 #Single
2002 Expedice Bismarck (TV film)
West Wing Documentary Special, The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky