foto

Boris Gromatzki

  • nar. 1978
    Herne, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Teroristé hákového kříže: Oběti - Nezapomeňte na mě (TV film)
2014 Auf das Leben!
2013 Skandál (TV film)
Verratene Freunde (TV film)
2011 Die fremde Familie (TV film)
2010 Skvělá kariéra (TV film)
2009 Armee der Stille - La Isla Bonita
Dutschke (TV film)
2005 Brzy ztichnem

TV seriály

2015 Deutschland 83 (TV seriál)
Männer! Alles auf Anfang (TV seriál)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2007 Kriminalista (TV seriál)
Umlčená (S01E06)
2006 Kriminalista (TV seriál)
Fanynka vrahů (S01E03)
Na pokraji (S01E01)

Dokumentární

2007 Futuro del ayer, El

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky