foto

Rolf Basedow

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Noční můra
1991 Místo činu - Případ Schimanski (TV film)
1988 Bei Thea (TV film)
1986 Místo činu - Černý víkend (TV film)
1985 King Kongs Faust
1984 Treffer
1982 Rendezvous in Paris
Tollwut

TV seriály

1990 Tassilo - Ein Fall für sich (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace