foto

Jan Braren

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Lotte am Bauhaus (TV film)
Tatort - Das verschwundene Kind (TV film)
2017 Das Joshua-Profil (TV film)
Tatort - Der Fall Holdt (TV film)
2016 Aus der Haut (TV film)
Teroristé hákového kříže: Vyšetřovatelé - Jen pro služební použití (TV film)
2011 Homevideo (TV film)

TV seriály

2019 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Absturz (S18E16)
2018 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Nein heißt nein (S18E06)
Aus Liebe (S17E14)
2017 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Vaterliebe (S17E09)
Wer Wind sät (S16E18)
2016 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Vermisstes Kind (S16E09)
2015 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Wem gehört die Stadt (S15E07)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Aus der Haut (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky