foto

Ron White

  • nar. 1953
    Dawson Creek, British Columbia, Kanada
  • zem. 4.4.2018
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Life
2012 Agent na útěku
2009 Defendor
Trosečníci (TV film)
2007 Sybil (TV film)
2006 Krutá odveta (TV film)
2005 Lie with Me
Plague City: SARS in Toronto (TV film)
Tagged: The Jonathan Wamback Story (TV film)
Zbožňuju svatby
2003 Another Country (TV film)
Jasperský lynč (TV film)
2002 Propusťte Brandleyho (TV film)
Trudeau (TV film)
2001 Heart: The Marilyn Bell Story (TV film)
Ponorka v ohrožení (TV film)
2000 A House Divided (TV film)
The Ride (TV film)
1999 Hradba mlčení (TV film)
Johanka z Arku (TV film)
Návrat Alexe Kellyho (TV film)
Secret Path, The (TV film)
Vendeta (TV film)
1998 Wall, The (TV film)
1997 Projekt Arrow (TV film)
1996 Hlavolam (TV film)
Shadow Zone: The Undead Express (TV film)
1995 Johnova dívka (TV film)
Kissinger and Nixon (TV film)
Screamers - Hlasy z podzemí
Soul Survivor
1994 Harlequin 3 - Svůdné krásky (TV film)
Křižovatka
Race to Freedom: The Underground Railroad (TV film)
Sklizeň (TV film)
Strange and Rich
1993 Blood Brothers
Ordinary Magic
Ďáblův advokát
1992 Dům na Sycamore street (TV film)
Nesmiřitelní
Vražedné sliby (TV film)
1990 Love & Murder
Stella
1989 Den první (TV film)
Matinee (TV film)
Odepřená spravedlnost
Osamělý Tom (TV film)
Passion and Paradise (TV film)
Where the Spirit Lives
1988 Cowboys Don't Cry
1987 Jsi úžasný
Nightstick (TV film)
Prettykill
1986 9B (TV film)
1983 Pygmalion (TV film)
1979 The Evictors

TV seriály

2013 Policajt (TV seriál)
Snílek (S02E12)
Dobré srdce (S02E11)
Irský gentelman (S02E10)
další epizody (12)
2012 Policajt (TV seriál)
Rozsáhlé ďábelské spiknutí (S01E10)
Den díkůvzdání (S01E09)
Škola na řece Hudson (S01E07)
další epizody (7)
2011 Městečko Haven (TV seriál)
Karanténa (S02E09)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
Nikita (TV seriál)
2009 The Line (TV seriál)
2007 Ranč Heartland (TV seriál)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Hvězdy týmu (TV seriál)
2002 Odysea 5 (TV seriál)
Puppets Who Kill (TV seriál)
Tom Stone (TV seriál)
2001 The Associates (TV seriál)
1998 Krajní meze (TV seriál)
Lov (S04E02)
1996 Black Harbour (TV seriál)
Traders (TV seriál)
1995 Dark Eyes (TV seriál)
1994 Lonesome Dove: The Series (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
1992 Psí městečko (TV seriál)
Věčný rytíř (TV seriál)
1991 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Dreamer of Dreams (S02E10)
Old Quarrels, Old Love (S02E05)
1990 Cesta do Avonlea (TV seriál)
The Blue Chest of Arabella King (S01E12)
Mom P.I. (TV seriál)
Protiúder (TV seriál)
Top Cops (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1988 My Secret Identity (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1986 Campbellovi (TV seriál)
Hot Shots (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
Prokletá noc (TV seriál)

Dokumentární

1992 Eastwood & Co.: Making 'Unforgiven' (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace