foto

Christopher L. Stone

  • nar. 26.1.1952 (68 let)
    Los Angeles County, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 Phantasm V: Ravager
2003 Haunted Lighthouse
2001 Campfire Stories
Nebezpečný kód
2000 Osudové podezření
Prezidentův muž (TV film)
1998 Loganova válka - Čest zavazuje (TV film)
Phantasm IV: Oblivion
1997 DNA - Stvoření netvora
1996 Blbouni
The Munsters' Scary Little Christmas (TV film)
1995 Life and Times of Marty Robbins, The (TV film)
Smrtící mise
Úder pěstí
1994 Phantasm III: Lord of the Dead
Treasure Island: The Adventure Begins (TV film)
1993 Klíšťata
1991 Felix the Cat: The Movie
1990 TaleSpin: Plunder & Lightning (TV film)
1989 Boj o přežití
1988 Phantasm II
1987 Down and Out with Donald Duck (TV film)
Run If You Can
Věznice
1986 Nadia
The Naked Cage
1985 Rváči z L.A.
Sword of Heaven
Čtvrtý z mudrců (TV film)
1984 Covergirl
Nadia (TV film)
1983 Money to Burn
1981 Choices
Forever and Beyond
Trouble with Grandpa, The (TV film)
1979 Summer's Children
1974 The Treasure of Jamaica Reef
1962 The Password is Courage

TV seriály

2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
Incident On and Off a Mountain Road (S01E01)
1997 Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
1996 Savannah (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1991 Letohrátky (TV seriál)
Létající Hejlové (E65)
Návrat do minulosti (E64)
Maličko a neuzříte mě (E63)
další epizody (22)
1990 Letohrátky (TV seriál)
Dámská jízda (E27)
Všechno nebo nic (E26)
Legendární větrostop Janda (E25)
další epizody (27)
Swamp Thing (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

2006 Historické záhady (TV seriál)
2002 Gigantický nádor (TV film)
2000 Music in High Places (TV seriál)
1998 Příběhy zbraní (TV seriál)
1997 Greatest Pharaohs, The (TV film)
1996 Kde jsou všechna UFO? (TV film)
Mummies: Tales from the Egyptian Crypts (TV film)
Special Effects: Anything Can Happen
1994 Divy minulosti (TV seriál)
Záhady minulosti (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky