foto

Michele Proude

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Spotlight
2013 Bez minulosti (TV film)
2007 Gone, Baby, Gone
Superpes
1999 Autumn Heart, The

Dokumentární

2002 Loaded Gun: Life and Death and Dickinson
1999 Independent Lens (TV seriál)
1988 American Experience (TV seriál)
1974 Nova (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace