foto

Peter Krajewski

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2017 Gene Tierney, une star oubliée (TV film)
2016 Billy Wilder – Nobody's Perfect (TV film)
2015 Orson Welles! (TV film)
2012 My Future Baby (TV film)
2001 Katalyzátor (TV seriál)

TV pořady

2013 All in with Laila Ali (TV pořad)
2012 Galileo (TV pořad)
1992 Punkt 12 - Das RTL-Mittagsjournal (TV pořad)
1963 Weltspiegel (TV pořad)

Zvukařská filmografie

Dokumentární

2017 Gene Tierney, une star oubliée (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace