foto

Jan Hofer

  • nar. 31.1.1952 (66 let)
    Büderich, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Neues vom Wixxer

TV seriály

1986 Großstadtrevier (TV seriál)

TV pořady

2014 Quizduell-Olymp (TV pořad)
2013 Das ist Spitze! (TV pořad)
2012 Gottschalk Live (TV pořad)
2011 Pelzig hält sich (TV pořad)
2006 Lafer! Lichter! Lecker! (TV pořad)
1999 Wer wird Millionär? (TV pořad)
1996 Menschen, Bilder, Emotionen (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1971 Dalli Dalli (TV pořad)
1952 Tagesschau (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace