foto

Peter Barber-Fleming

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1996 Circles of Deceit: Kalon (TV film)
1992 Advocates II (TV film)
1991 Advocates I (TV film)
1985 Coming Through (TV film)

TV seriály

1998 Mortimer's Law (TV seriál)
1996 Call Red (TV seriál)
1994 Anna Lee (TV seriál)
1993 Seekers (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Žlutý iris (S05E03)
1990 Inspektor Taggart (TV seriál)
Láska na laně (S05E02)
1988 Inspektor Taggart (TV seriál)
Kořeny zla (S04E02)
1987 My Family and Other Animals (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Vražda na začátku sezóny (S01E03)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky