foto

J.C. Brandy

  • nar. 15.11.1975 (45 let)
    Chelsea, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Haunted: 333
2011 The Victim
2008 Prank
2007 Love's Unfolding Dream (TV film)
2006 Comedy Hell
2005 McBride: Žena tří mužů (TV film)
2002 Prometheus Bound
2000 Bar Hopping (TV film)
Pod povrchem
1998 Devil in the Flesh
Lucinda's Spell
1997 Dogstar
Hollywoodské safari
1995 Halloween: Prokletí Michaela Myerse
1994 I'm the Elephant, U Are the Mouse
Vražda v Beverly Hills (TV film)
1991 Otec bez závazků (TV film)

TV seriály

2011 Femme Fatales (TV seriál)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Viva Las Vegas (S05E01)
2003 Vzkvétající město (TV seriál)
The Love of Money (S02E01)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1996 Kindred: The Embraced (TV seriál)
1993 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Tapisérie (S06E15)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1989 Wolf (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2006 Halloween: 25 Years of Terror

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Prometheus Bound

Producentská filmografie

Filmy

2002 Prometheus Bound

Host

TV pořady

1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky