foto

Lore Dijkman

  • nar. 12.7.1984 (35 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Allerzielen
Boy Meets Girl Stories #3: Tederheid (TV film)
2004 Stille nacht
Super!
Zwijnen (TV film)
2003 Julie & Herman (TV film)
Stop!
Vrijdag de 14e: Wake up call (TV film)
2001 Hotel Paraiso

TV seriály

2010 De meisjes van Thijs (TV seriál)
2005 Enneagram (TV seriál)
2003 Cut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky