foto

Gabriel García Márquez

  • nar. 6.3.1927
    Aracataca, Magdalena, Kolumbie
  • zem. 17.4.2014 (87 let)
    Mexico City, Distrito Federal, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2011 Memorias de mis Putas Tristes - kniha
2009 O lásce a jiných běsech - kniha
2007 Láska za časů cholery - kniha
2004 Zlá hodina - kniha
1999 Plukovníkovi nemá kdo psát - kniha
1989 Zázrak v Římě - povídka
1987 Kronika ohlášené smrti - kniha
1984 Saraba hakobune - kniha
1983 Eréndira - kniha
1979 Vdova Montielová - kniha

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2015 The 87th Annual Academy Awards (TV pořad) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky