foto

Rae-yeon Kang

  • nar. 19.3.1981 (38 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Mladistvý delikvent
2007 Yonguijudo miseu sin
2006 Saranghanikka, gwaenchanha
2005 Sakwa
2003 Madeullen

TV seriály

2018 Gireumjin mello (TV seriál)
2017 Saekdaleun namnyeo (TV seriál)
2016 Gohoeui byeoli bitnaneun bame (TV seriál)
2015 Nae ddal, geumsawol (TV seriál)
Neoreul saranghan shigan (TV seriál)
2011 Naege geojitmaleul haebwa (TV seriál)
2010 Yeokjeonui yeowang (TV seriál)
2008 On eeo (TV seriál)
2007 Haneulmankeum ddangmankeum (TV seriál)
2005 I jookil nomeui sarang (TV seriál)
2003 Jugdolog salanghae (TV seriál)
Nae insaengui kongkkakji (TV seriál)
Soon duk yi (TV seriál)
2002 Nae sarang Patjwi (TV seriál)
2000 Kkokji (TV seriál)
Nunkkot (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky