foto

Jim Piddock

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Mascots
2015 1915
Kill Your Friends
2014 Lucky Stiff
Mysli taky jako chlap
2012 Diktátor
S ledovým klidem
What About Dick?
Zásnuby na dobu neurčitou
2010 Batman vs. Red Hood
Dostaň ho tam
Poznáš muže svých snů
2009 Endless Bummer
Golden Door
2008 Mrtvý vesmír
Tohle je Sparta!
2007 Probuzení tmy
Velkej biják
Who's Your Caddy?
2006 Dokonalý trik
Garfield 2
Nominace na Oscara
2005 Modelky na zabití
Prodaná láska
2004 Kontrarozvědka
See This Movie
2003 101 dalmatinů II: Flíčkova londýnská dobrodružství
Vichřice
2002 Austin Powers - Goldmember
2001 Bytost z hlubin (TV film)
2000 Nejlepší show
1997 Jak dobýt Hollywood...
1996 Den nezávislosti
Jako vejce vejci
1992 Rudé stopy
Windsorské paní (TV film)
1990 Mom for Christmas, A (TV film)
1989 Smrtonosná zbraň 2
1985 Royal Match (TV film)

TV seriály

2018 Taková moderní rodinka (TV seriál)
The Escape (S09E21)
2015 Muž hledá ženu (TV seriál)
Stain (S01E07)
The Grinder (TV seriál)
Buckingham Malice (E07)
The Royals (TV seriál)
Taint Not Thy Mind, Nor Let Thy Soul Contrive Against Thy Mother (S02E07)
Stand and Unfold Yourself (S01E01)
2014 Vezmi si mě (TV seriál)
Máma (TV seriál)
Forged Resumes and the Recommended Dosage (S02E04)
Franklin a Bash (TV seriál)
Spirits in the Material World (S04E09)
2013 Family Tree (TV seriál)
Mámou přes noc (TV seriál)
Turbo R.A.Ke.Ta. (TV seriál)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
Dámy, nedámy (TV seriál)
Želvy Ninja (TV seriál)
2011 NTSF:SD:SUV (TV seriál)
Up All Night (TV seriál)
2010 Ben 10: Ultimate Alien (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Subkultura (S03E04)
Chuck (TV seriál)
Chuck a maska (S03E07)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Tréma (S01E04)
Párty na klíč (TV seriál)
2008 Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
Childrens' Hospital (TV seriál)
Middleman, The (TV seriál)
2006 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk nevidí (S05E04)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Marná lásky snaha (S08E17)
2005 Ztraceni (TV seriál)
Návrat domů (S01E15)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Teorie chaosu (S09E01)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Maybe It's Me (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Po svatbě (S08E01)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Citizen Baines (TV seriál)
The Geena Davis Show (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
1998 Ze Země na Měsíc (TV seriál)
Can We Do This? (E01)
1997 Batman (TV seriál)
Extreme Ghostbusters (TV seriál)
Knight Rider tým (TV seriál)
1996 Tracey Takes On... (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Vzorek (S04E18)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Co by bylo, kdyby..., 2. (S03E24)
Co by bylo, kdyby..., 1. (S03E23)
Můj chlapec se vrátil (S03E22)
další epizody (4)
1994 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Pandořina skříňka (S03E06)
Domov (S03E02)
Dezorientace (S02E21)
1989 Coach (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Max Headroom (TV seriál)
The Tracey Ullman Show (TV seriál)
Četa v akci (TV seriál)
1985 Divočina (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Mascots
2005 Policajtem proti své vůli
2004 Kontrarozvědka
1996 One Good Turn
1992 Rudé stopy

TV seriály

2013 Family Tree (TV seriál)
2000 Too Much Sun (TV seriál)
1996 Poltergeist (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace