foto

Yangzom Brauen

  • nar. 1981
    Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Who Killed Johnny
2012 Wie zwischen Himmel und Erde
2011 Wilde Salome
2010 Länger leben
2009 Cargo
Symptom Pandorum
2007 A2Z
2006 Asudem
Meine bezaubernde Nanny (TV film)
2005 Aeon Flux
2001 Schluss mit lustig! (TV film)
2000 Joy Ride

TV seriály

2014 Poslední polda (TV seriál)
Budoucnost (S05E08)
Zůstane to v rodině (S05E07)
Do ráje (S05E06)
další epizody (6)
1997 ManneZimmer (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Who Killed Johnny

TV seriály

2019 Havaj 5-0 (TV seriál)
He 'oi'o Kuhihewa; He Kaka ola i 'ike 'ia e ka Makaula (S10E05)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Concours D'Elegance (S11E07)
Už žádná tajemství (S10E22)
2018 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Loupež (S10E10)
Odplata (S09E22)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Who Killed Johnny

Producentská filmografie

Filmy

2013 Who Killed Johnny

Host

TV pořady

2005 Glanz & Gloria (TV pořad)
2002 Quergefragt (TV pořad)
2001 Aeschbacher (TV pořad)
2000 Menschen der Woche (TV pořad)
1998 ARD-Buffet (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)
1967 ttt - titel thesen temperamente (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky