foto

Alain de Botton

  • nar. 20.12.1969 (51 let)
    Cáchy, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 The Future Is Now!
2009 5 posledních lásek
2008 The Art of Travel

Dokumentární

2004 Hlad po úspěchu (TV film)

TV pořady

2011 Adam Hills in Gordon St Tonight (TV pořad)
2006 The Agenda with Steve Paikin (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2008 The Art of Travel

Dokumentární

2012 Balada pro královnu (TV film)
2000 Philosophy: A Guide to Happiness (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2008 The Art of Travel

Host

TV pořady

2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1967 ttt - titel thesen temperamente (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky