foto

Anna Bullard

  • nar. 26.5.1992 (28 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Deine Farbe
2017 Rebel v žitě
Tod im Internat (TV film)
2016 Léto na Floridě (TV film)
Volltreffer (TV film)
2014 Freistatt
2011 Tatort - Zwischen den Ohren (TV film)
2010 Bloch - Die Geisel (TV film)
2009 Místo činu: Stuttgart - Galina (TV film)

TV seriály

2020 Spides (TV seriál)
Es beginnt (E08)
Der Gemini-Prozess (E07)
Die Armee (E06)
další epizody (8)
2019 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Good Vibrations (S10E17)
Tote Augen (S10E16)
2018 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Stunde Null (S04E28)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Im Namen Gottes (S10E14)
Teufelszeug (S09E27)
Ein Alibi zu viel (S09E17)
2017 Výkupné (TV seriál)
The Castle (S01E11)
2016 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Shopping-Queen (S07E23)
Blutsauger (S07E22)
Alles Natur (S07E21)
2014 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Der Priester ist tot (S06E09)
Gutes Mädchen (S06E07)
Bunker (S05E12)
2012 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Sechs Richtige (S04E13)
Ein Dorf sieht rot (S04E05)
2011 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Probezeit (S03E14)
Club der Hexen (S03E11)
Das Todesfagott (S02E25)
2010 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Tödliche Heilung (S01E14)
Stimmen der Straße (S01E13)
Babymacher (S01E06)
2008 Ein Fall für B.A.R.Z. (TV seriál)
Das perfekte Alibi (S03E13)
Mundraub (S03E12)
Markendiebe (S03E11)
další epizody (10)
2007 Ein Fall für B.A.R.Z. (TV seriál)
Eichhörnchens Alptraum (S03E03)
Schatzsuche (S03E02)
Grenzverkehr (S03E01)
2006 Ein Fall für B.A.R.Z. (TV seriál)
Melanie und das Biest (S02E08)
Durchgeboxt (S02E07)
Flinke Finger (S02E06)
další epizody (13)
2005 Ein Fall für B.A.R.Z. (TV seriál)
Computerspiel (S01E13)
Madonna (S01E12)
Unsichtbare Finger (S01E11)
další epizody (12)
2003 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Engel der Nacht (S04E08)
2002 Bloch (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2010 This Is Hamlet

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky