foto

Vincent Klink

  • nar. 29.1.1949 (70 let)
    Schwäbisch Gmünd, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Es liegt mir auf der Zunge (TV film)
2004 C(r)ook
2002 Tatort - Alibi für Amelie (TV film)

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2002 Planet Wissen (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 Druckfrisch (TV pořad)
2001 Hart aber fair (TV pořad)
1980 Verstehen Sie Spaß? (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace