foto

Darren Morfitt

  • nar. 12.9.1973 (46 let)
    Hartlepool, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 K-Shop
Una
2013 Budoucnost nejistá
Harrigan
2012 Restless (TV film)
Teď a tady
2008 Soudný den
2006 Manchester Passion (TV film)
2005 The Government Inspector (TV film)
2002 Innocents (TV film)
Psí vojáci
1999 The Murder of Stephen Lawrence (TV film)
Válečníci (TV film)

TV seriály

2017 Ulička Apple Tree Yard (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2016 Stíny nad Jerichem (TV seriál)
2015 Inspektor Banks (TV seriál)
Co přežije - 2. část (S04E02)
Co přežije - 1. část (S04E01)
2014 The Driver (TV seriál)
Šťastné údolí (TV seriál)
In the Flesh (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Scott and Bailey (TV seriál)
Damaged (S04E03)
2013 Atlantis (TV seriál)
Frankie (TV seriál)
The Dumping Ground (TV seriál)
Top Boy (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
další epizody (4)
2012 Line of Duty (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 3 (S01E03)
Episode 1 (S01E01)
2010 Pán času (TV seriál)
Z masa a kamene (S05E05)
Čas andělů (S05E04)
2009 Father & Son (TV seriál)
2008 Umučení (TV seriál)
2007 Inspector George Gently (TV seriál)
2004 55 Degrees North (TV seriál)
2003 Červené barety (TV seriál)
2000 Close & True (TV seriál)
Dinner of Herbs, A (TV seriál)
1998 Grafters (TV seriál)
1997 Dream Team (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2008 Anatomy of Catastrophe: The Making of 'Doomsday'

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky