foto

Juka Itaja

  • nar. 22.6.1975 (43 let)
    Kitakjúšú, prefektura Fukuoka, Kjúšú, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sangacu no lion kóhen
Sangacu no lion zenpen
2016 Honto ni atta kowai hanaši: nacu no tokubecuhen 2016 (TV film)
Šigacu wa kimi no uso
2015 Kaasan, Ore wa Daijoubu (TV film)
Natsuyasumi no kyoshô
Sanmen kidži no onnatači: ai no su (TV film)
2014 Bokutachi no kazoku
Sanokuen džiken (TV film)
2013 Nekoben to tómei ningen (TV film)
2012 Chushingura ~Sono Gi Sono Ai~ (TV film)
Endroll - densetsu no chichi (TV film)
Gâru
Hotaru no Hikari
Nekoben: Šitai no minoširokin (TV film)
2010 Ukrutnost
Warau joyû (TV film)
Óoku
2007 1303 góšicu
Closed Note
Sad Vacation
Tobamashi, Ima (TV film)
2006 Akihabara@DEEP
Yoseki no Horror
Zenibana: Ginza hosutesu kabu batoru (TV film)
2005 Beruna no shippo
Irasshaimase, kanja-sama
Jokubó
Úplní cizinci
2004 Paato-taimu tantei 2 (TV film)
2003 Sky High
2002 Tasogare ryuuseigun hoshi no retaurant
Tokyo.Sora
2001 Hikari no ame
1999 Avec mon mari

TV seriály

2017 Cecile no Mokuromi (TV seriál)
Haha ni naru (TV seriál)
Onna no Naka ni Iru Tanin (TV seriál)
2016 Suniffá: kjúkaku sósakan (TV seriál)
Yassan: tsukiji hatsu! oishii jikenbo (TV seriál)
2015 Isan Souzoku (TV seriál)
Išitači no ren'ai džidžó (TV seriál)
Kageru juku nacu (TV seriál)
Umi ni furu (TV seriál)
2014 Dósósei (TV seriál)
First Class (TV seriál)
First Class 2 (TV seriál)
2013 Daini gakušó (TV seriál)
Keidži no manazaši (TV seriál)
Summer Nude (TV seriál)
2012 Ataru (TV seriál)
2011 CO Ishoku Coordinator (TV seriál)
Kôkôsei resutoran (TV seriál)
Pandora III (TV seriál)
Saijo no Meii (TV seriál)
2010 Osmý den pro cikádu (TV seriál)
2009 Aišiteru (TV seriál)
Gynae: Sanfujinka no onna tachi (TV seriál)
2007 Haken no Hinkaku (TV seriál)
2006 CA to Oyobi (TV seriál)
Jirocho Seoi Fuji (TV seriál)
Machiben (TV seriál)
2004 Gekidan Engimono (TV seriál)
2003 Ašita tenki ni naare (TV seriál)
Kokoro (TV seriál)
Sukai hai (TV seriál)
2002 Nurseman (TV seriál)
2000 Kamisama no itazura (TV seriál)
1999 Perfect Love (TV seriál)

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace