foto

Alec Mango

  • nar. 16.3.1911
    Paddington, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 7.11.1989 (78 let)
    Westminster, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Noc hrůzy
1981 Lion of the Desert
People from the Forest (TV film)
1979 Confessions from the David Galaxy Affair
1978 Playbirds, The
1973 Steptoe and Son
1967 Frankenstein Created Woman
Some May Live (TV film)
1966 Chartúm
1964 We Shall See
1960 3 světy Gullivera
Davidův příběh
1959 The Angry Hills
1958 Sedmá Sindibádova cesta
Strange World of Planet X, The
The Man Inside
1957 Interpol
The Shiralee
1956 Zarak
Žízeň po životě
1954 Mask of Dust
Odvážlivci
Up to His Neck
1953 South of Algiers
1952 His Excellency
1951 Captain Horatio Hornblower R.N.
1947 Outward Bound (TV film)
The Amazing Dr. Clitterhouse (TV film)
1946 In the Zone (TV film)
1944 Fiddlers Three

TV seriály

1984 Strangers and Brothers (TV seriál)
1973 Warship (TV seriál)
1971 Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1968 Tom Grattan's War (TV seriál)
1966 Vendetta (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1964 Případy komisaře Gideona (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Espionage (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
The Arrow of God (S01E07)
Z Cars (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Danger Man (TV seriál)
1959 International Detective (TV seriál)
Interpol Calling (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Dial 999 (TV seriál)
Money Man, The (TV seriál)
1957 African Patrol (TV seriál)
Overseas Press Club - Exclusive! (TV seriál)
Sword of Freedom (TV seriál)
White Hunter (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Assignment Foreign Legion (TV seriál)
The Adventures of Aggie (TV seriál)
The Buccaneers (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
London Playhouse (TV seriál)
Sailor of Fortune (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1954 Colonel March of Scotland Yard (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace