foto

Günther Jauch

  • nar. 13.7.1956 (62 let)
    Münster, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Der Liebling des Himmels (TV film)
2004 Dva idioti ze Scotland Yardu
1988 Zde se mluví německy

TV seriály

2011 Deník doktorky (TV seriál)
A jéje! Expřítel a alkohol zadělají na pěkný hlavobol (S03E05)
2005 Pastewka (TV seriál)
2000 Anke (TV seriál)

Dokumentární

2016 Wer wird Millionär? - Das Phänomen (TV film)

TV pořady

2018 Denn sie wissen nicht, was passiert - Die Jauch-Gottschalk-Schöneberger-Show (TV pořad)
Ich weiß alles! (TV pořad) - mod.
2017 2017 - Das Quiz (TV pořad)
2016 2016 - Das Quiz (TV pořad)
500 - Die Quiz-Arena (TV pořad)
Merci Udo - Deutschland sagt Danke! (TV pořad)
2013 Die 2 - Gottschalk & Jauch gegen ALLE (TV pořad)
2012 Gottschalk Live (TV pořad)
2011 Günther Jauch (TV pořad)
2009 5 gegen Jauch - Prominenten-Special (TV pořad)
Die Oliver Pocher Show (TV pořad)
2007 Anne Will (TV pořad)
Schmidt & Pocher (TV pořad)
2004 Leute am Donnerstag (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
Wer wird Millionär? (TV pořad)
1998 Die Johannes B. Kerner Show (TV pořad)
Sabine Christiansen (TV pořad)
1996 Menschen, Bilder, Emotionen (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1990 stern TV (TV pořad)
1987 Nachtcafé (TV pořad)
Presseclub (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1977 1, 2 oder 3 (TV pořad)
1971 Dalli Dalli (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace