foto

William Yeh

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Killing Winston Jones
2016 Viral
2014 Mercy
Ride
2013 Dark Circles
Filosofové
Geography Club
The Hunted
2012 The Philly Kid
Tranzit
2011 Husk
Karanténa 2: Terminál
Seconds Apart
2008 Kat: Válečná zóna
Noční autobus
Pekelná jízda
2006 Ultraviolet
2005 Pod nadvládou zla
2002 Equilibrium
2001 Wanderlust
2000 Talk to Taka
1999 Graham's Diner

TV seriály

2019 Emergence (TV seriál)
Pilot (E01)
The Punisher (TV seriál)
Tornádo (S02E13)
Temnota lidských srdcí (S02E10)
Špatný den (S02E07)
další epizody (5)
2018 Cloak & Dagger (TV seriál)
Back Breaker (S01E09)
Funhouse Mirrors (S01E06)
Stained Glass (S01E03)
2017 Shooter (TV seriál)
Red on Red (S01E08)
2016 Shooter (TV seriál)
Recon by Fire (S01E05)
Exfil (S01E02)
Code Black (TV seriál)
Blood Sport (S01E18)
Hail Mary (S01E16)
Diagnosis of Exclusion (S01E15)
další epizody (4)
2015 Code Black (TV seriál)
The Son Rises (S01E09)
In Extremis (S01E06)
Pre-Existing Conditions (S01E03)
Na jih od pekla (TV seriál)
Blood Relations (E08)
South of the Border (E06)
White Noise (E04)
další epizody (4)
2011 Mortal Kombat: Legacy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky