foto

Rifka Lodeizen

  • nar. 16.10.1972 (47 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Peitruss
2017 La Holandesa
Verdwijnen
2016 History's Future
Tonio
2015 Geen koningen in ons bloed (TV film)
Publieke werken
2014 After the Tone
Cornea
Hartenstraat
Kluci (TV film)
Život podle Nina
2012 Broer
Hemel
Plán C
Tony 10
2011 Je šance?
Lena
Onder ons
2010 De nobelprijswinnaar
2009 Má princezna Karo
Pod kůži
2008 Taxandria
Tiramisu
2007 Nadine
Sextet
2006 Escort
2005 Boy Meets Girl Stories #1: Smachten (TV film)
Flirt
2004 Simon
2003 Beet
Stop!
2002 Afrekening, De (TV film)
Villa des roses
2001 Olivetti 82
Spijt (TV film)
2000 Rent-A-Friend
1999 De boekverfilming
De trein van zes uur tien (TV film)
Papa's kleine Meid
Voll auf der Kippe (TV film)
1998 Babylon
Het 14e kippetje
1997 Hufters & hofdames
1991 Provincie, De

TV seriály

2019 Judas (TV seriál)
2017 De 12 van Oldenheim (TV seriál)
Fenix (TV seriál)
2011 Overspel (TV seriál)
2008 Roes (TV seriál)
2006 Evelien (TV seriál)
2005 Gooische vrouwen (TV seriál)
Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
2003 De band (TV seriál)
2002 Intensive Care (TV seriál)
Mevrouw de minister (TV seriál)
2001 De acteurs (TV seriál)
2000 De aanklacht (TV seriál)
Russen (TV seriál)
Wet & Waan (TV seriál)
Wildschut & De Vries (TV seriál)
1998 Souterrain, Het (TV seriál)
Zebra (TV seriál)
1996 Unit 13 (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
1989 We zijn weer thuis (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Kleine ijstijd

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky