foto

Channing Chase

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 This Last Lonely Place
2013 My Santa (TV film)
2007 Americanizing Shelley
Božský Evan
2006 Strašák jménem manželství
2002 Cesta do války (TV film)
Zloději z Harvardu
1999 Den s velkým D
Horse Sense (TV film)
1994 Clifford
1990 Ohňostroj marnosti
Smrt v dešti
The Big One: The Great Los Angeles Earthquake (TV film)
1989 Detailní záběr (TV film)
Je naděje
1988 Baby M (TV film)
Winnie (TV film)
1987 Billionaire Boys Club (TV film)
Vzdávám se
Země nikoho
1986 Androidy (TV film)
1985 Suburban Beat (TV film)
This Wife for Hire (TV film)
1984 My Mother's Secret Life (TV film)

TV seriály

2013 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Milosrdenství nelze vynutit (S06E12)
Službičky (S06E11)
Muž s plánem (S06E07)
2008 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Dědictví (S02E10)
Let č. 1 (S02E02)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Nový Amsterdam (S01E04)
2006 Courting Alex (TV seriál)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Mateřský instinkt (S01E21)
2002 Life with Bonnie (TV seriál)
2001 Emeril (TV seriál)
1999 Oh, Grow Up (TV seriál)
1998 Hyperion Bay (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Záletný Scott (S08E07)
1997 Port Charles (TV seriál)
USA High (TV seriál)
1996 Pohotovost (TV seriál)
Není lehké býti Greenem (S02E13)
Pravdivé lži (S02E12)
Uprostřed zimy (S02E11)
1995 Cybill (TV seriál)
Deadly Games (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
Family Matters (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1987 Out of This World (TV seriál)
1986 One Big Family (TV seriál)
1985 The Golden Girls (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
The Duck Factory (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace