foto

Kai Pflaume

  • nar. 27.5.1967 (53 let)
    Halle, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Dich schickt der Himmel (TV film)
1996 Rache ist süß (TV film)

TV seriály

2004 Schillerstraße (TV seriál)
2000 Anke (TV seriál)

Dokumentární

2013 Zeig mir Deine Welt (TV seriál) - mod.
2006 50 Jahre BRAVO (TV seriál) - mod.
Die große Party (E05) - mod.
Made in Germany (E04) - mod.
Aufreger und Skandale (E03) - mod.
další epizody (5)

Host

TV pořady

2019 Lass Dich überraschen am laufenden Band - Zum 85. Geburtstag von Rudi Carrell (TV pořad)
2016 BAMBI 2016 (TV pořad)
Sträters Männerhaushalt (TV pořad)
2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad) - mod.
2014 Kaum zu glauben! (TV pořad) - mod.
MDR um 4 (TV pořad)
2013 Das ist Spitze! (TV pořad)
Stöckl (TV pořad)
2012 Gottschalk Live (TV pořad)
2011 Dalli Dalli (TV pořad) - mod.
Günther Jauch (TV pořad)
Klein gegen Groß - Das unglaubliche Duell (TV pořad)
2009 Das Quiz der Deutschen (TV pořad)
2007 Das unglaubliche Quiz der Tiere (TV pořad)
Schmidt & Pocher (TV pořad)
Willkommen Österreich (TV pořad)
2006 Frag doch mal die Maus (TV pořad)
2002 80er Jahre Show, Die (TV pořad)
Star Quiz (TV pořad) - mod.
1999 Beckmann (TV pořad)
TV total (TV pořad)
1998 Die Johannes B. Kerner Show (TV pořad)
Gute Zeiten, schlechte Zeiten: Die Show (TV pořad)
1996 Zimmer frei! (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
Goldene Henne (TV pořad)
1993 100.000 Mark Show, Die (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)
1980 Verstehen Sie Spaß? (TV pořad)
1978 Ein Herz für Kinder (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)
1971 Dalli Dalli (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky