foto

Artur Łodyga

  • nar. 7.1.1971 (49 let)
    Żytno, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Wojna żeńsko-męska
2008 Skorumpowani
2007 Wieża
2003 Počasí na zítra
1998 Syzyfowe prace

TV seriály

2020 W rytmie serca (TV seriál)
Portret podwójny (S06E08)
2017 Na sygnale (TV seriál)
Kurs kolizyjny (S05E12)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Fatalne spotkanie (S17E09)
2016 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Dębowa Górka (S16E08)
2015 Komisarz Alex (TV seriál)
W ostatniej chwili (S07E08)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 11 (S06E11)
Episode 11 (S05E11)
Episode 1 (S05E01)
2013 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Episode 9 (S01E09)
2012 Aida (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
2011 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zdobycz (S05E07)
2010 Licencja na wychowanie (TV seriál)
Episode 21 (S01E21)
Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Przeznaczenie (TV seriál)
Jestem od żywych (E05)
Usta usta (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Hela w opałach (TV seriál)
Żegnaj, Roman! (S04E01)
2009 Rajskie klimaty (TV seriál)
39 i pół (TV seriál)
Ślub (S03E02)
Don Juan de Darco (S02E02)
2008 Agentki (TV seriál)
Super fura czyli poważny problem (E06)
BrzydUla (TV seriál)
Hotel pod żyrafą i nosorożcem (TV seriál)
Biszkopt (E04)
2007 Ekipa (TV seriál)
Honor i intuicja (E10)
Wiem, że nic nie wiem (E07)
2005 Niania (TV seriál)
2004 Pensjonat pod Różą (TV seriál)
Pierwsza miłość (TV seriál)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2002 Kasia i Tomek (TV seriál)
Samo życie (TV seriál)
2001 Marszałek Piłsudski (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
Miasteczko (TV seriál)
Plebania (TV seriál)
1999 Lokatorzy (TV seriál)
Na dobre i na złe (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky