foto

Artur Łodyga

  • nar. 7.1.1971 (48 let)
    Żytno, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Wojna żeńsko-męska
2008 Skorumpowani
2007 Wieża
2003 Počasí na zítra
1998 Syzyfowe prace

TV seriály

2015 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 11 (S06E11)
Episode 11 (S05E11)
Episode 1 (S05E01)
2013 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Episode 9 (S01E09)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
2011 Aida (TV seriál)
Komisarz Alex (TV seriál)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Ludzie Chudego (TV seriál)
Usta usta (TV seriál)
2009 Rajskie klimaty (TV seriál)
2008 39 i pół (TV seriál)
Agentki (TV seriál)
BrzydUla (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
2007 Ekipa (TV seriál)
2006 Hela w opałach (TV seriál)
2005 Niania (TV seriál)
2004 Pensjonat pod Różą (TV seriál)
Pierwsza miłość (TV seriál)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2002 Kasia i Tomek (TV seriál)
Samo życie (TV seriál)
2001 Marszałek Piłsudski (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
Miasteczko (TV seriál)
Plebania (TV seriál)
1999 Lokatorzy (TV seriál)
Na dobre i na złe (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace