foto

Claude Perron

  • nar. 23.1.1966 (53 let)
    Nantes, Loire-Atlantique, Pays-de-la-Loire, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Celle que vous croyez
2018 Love Addict
2017 Zaujetí
2015 Belles familles
L'Annonce (TV film)
2014 Tu veux... ou tu veux pas?
2013 Hurá na Francii
On a marché sur Bangkok
Perlivý kyanid (TV film)
Zoo
2012 Un Nuage dans un verre d'eau
2011 Můj život bez vás
2009 Zombie Apokalypsa
2008 Poslední zločin
2007 Autopsy (TV film)
Cerfs-volants, Les (TV film)
Chrysalis
2006 Suzanne
Úplně mimo
2005 Belhorizon
2004 Cause toujours!
Krvavý prachy
Můj anděl
À boire
2003 Rencontre avec le dragon
Tvoje ruce na mé půlce
2001 Amélie z Montmartru
2000 Après la réconciliation
Le Conte du ventre plein
1999 Brushing Sue Helen
Du bleu jusqu'en Amérique
Le créateur
1996 Bernie

TV seriály

2019 Groom (TV seriál)
2016 Les Hommes de l'ombre (TV seriál)
Fin de partie (S03E06)
Manipulations (S03E04)
Politique people (S03E03)
další epizody (4)
Workingirls (TV seriál)
Nursing Dead (S04E12)
Le 31 décembre (S04E11)
Une tâche pour deux (S04E10)
další epizody (12)
2014 Workingirls (TV seriál)
This is la fin (S03E12)
Les Investisseurs indiens (S03E11)
Restore Hope (S03E10)
další epizody (12)
2013 Workingirls (TV seriál)
La Tour infernale (S02E12)
Lipdub (S02E11)
L'âge de raison (S02E10)
další epizody (12)
2012 Workingirls (TV seriál)
La Journée de la secrétaire (S01E12)
Panne de clim' (S01E11)
Les Parasites (S01E10)
další epizody (12)
2011 Le Repaire de la Vouivre (TV seriál)
2009 Les petits meurtres d'Agatha Christie (TV seriál)
2006 Sable noir (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace