foto

Dieter Nuhr

  • nar. 29.10.1960 (57 let)
    Wesel, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2005 Pastewka (TV seriál)
2004 Schillerstraße (TV seriál)

TV pořady

2017 Kabarettgipfel (TV pořad)
Nuhr - Das große Kleinkunstfestival 2017 (TV pořad) - mod.
Nuhr 2017 - Der Jahresrückblick (TV pořad) - mod.
2016 Der Deutsche Comedy Preis 2016 (TV pořad)
Nuhr 2016 - Der Jahresrückblick (TV pořad)
Nuhr auf Arbeit (TV pořad)
2015 Dieter Nuhr live! (TV pořad)
Nuhr ab 18 - Junge Comedy (TV pořad)
Nuhr daheim (TV pořad)
Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2014 Bülent & seine Freunde (TV pořad)
2011 Die Bülent Ceylan Show (TV pořad)
2009 5 gegen Jauch - Prominenten-Special (TV pořad)
Granaten wie wir (TV pořad)
Nuhr im Ersten (TV pořad)
2004 Harald Schmidt (TV pořad)
2003 Unsere Besten (TV pořad)
2000 3satfestival (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
TV total (TV pořad)
Volle Kanne (TV pořad)
Wer wird Millionär? (TV pořad)
1997 Herman & Tietjen (TV pořad)
1996 Zimmer frei! (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
Ottis Schlachthof (TV pořad)
1993 RTL Samstag Nacht (TV pořad)
1991 Boulevard Bio (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)
1980 Verstehen Sie Spaß? (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1976 Kölner Treff (TV pořad)

Režijní filmografie

TV pořady

2016 Nuhr auf Arbeit (TV pořad)
2015 Nuhr daheim (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2000 3satfestival (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace