foto

Minh-Khai Phan-Thi

  • nar. 19.2.1974 (45 let)
    Darmstadt, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Nachtschicht - Cash & Carry (TV film)
2018 Nachtschicht - Es lebe der Tod (TV film)
2017 Nachtschicht - Ladies First (TV film)
Trio - Hledání utajené svatyně
2016 Katie Fforde: Tanec na Broadwayi (TV film)
Nachtschicht – Der letzte Job (TV film)
2015 Ein starkes Team - Tödliches Vermächtnis (TV film)
Nachtschicht - Wir sind alle keine Engel (TV film)
2013 Nachtschicht - Geld regiert die Welt (TV film)
Und morgen mittag bin ich tot
2012 Mein verrücktes Jahr in Bangkok (TV film)
2011 Männer ticken, Frauen anders (TV film)
Nachtschicht - Ein Mord zu viel (TV film)
Nachtschicht - Reise in den Tod (TV film)
Polizeiruf 110 - Die verlorene Tochter (TV film)
2010 Nachtschicht - Das tote Mädchen (TV film)
2009 Nachtschicht - Blutige Stadt (TV film)
Nachtschicht - Wir sind die Polizei (TV film)
2008 Nachtschicht - Ich habe Angst (TV film)
2007 Ein starkes Team - Stumme Wut (TV film)
2006 Nachtschicht - Der Ausbruch (TV film)
2005 Nachtschicht - Tod im Supermarkt (TV film)
2004 Nachtschicht - Vatertag (TV film)
2003 Hình bóng
Kalte Freiheit
Nachtschicht - Amok! (TV film)
2002 Die Novizin (TV film)
Herz oder Knete (TV film)
Místo činu: Lastrumský případ (TV film)
2001 99euro-films
Planet der Kannibalen
Rette deine Haut (TV film)
Zatracená práce
1999 Eastie Boys
Viergeteilt im Morgengrauen
1998 Gehetzt - Der Tod im Sucher (TV film)
Jagdsaison (TV film)
1995 Místo činu - Bu se směje (TV film)

TV seriály

2013 Christine. Perfekt war gestern! (TV seriál)
Ein Ex zum Knutschen (E08)
Schöne Scheidung (E07)
Glücklich allein (E06)
další epizody (8)
2012 Kriminálka Berlín (TV seriál)
2011 Kriminalista (TV seriál)
Smrt gigola (S05E07)
2003 Nachtschicht (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Börsenfieber (S01E12)
1997 First Love - Die große Liebe (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2018 Legendäre Mitmach-Shows - Von Hobbythek bis Geld oder Liebe (TV film)
2001 Covered with Chocolate

Režijní filmografie

Dokumentární

2004 Mein Vietnam - Land und kein Krieg (TV film)

Host

TV pořady

2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2006 Let's Dance (TV pořad)
2005 Bei Krömers (TV pořad)
2004 Harald Schmidt (TV pořad)
2003 Unsere Besten (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1994 Hugo (TV pořad) - mod.
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 Boulevard Bio (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky