foto

Kirsten Zien

  • nar. 28.9.1990 (30 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Captured
2017 Somebody Else
The Christmas Train (TV film)
Woman of the House (TV film)
2015 Even Lambs Have Teeth
My Life as a Dead Girl (TV film)
Osudové přítelkyně (TV film)
2014 Jízda do pekel 3
2013 No Clue
Social Nightmare (TV film)
2012 My Super Psycho Sweet 16: Part 3 (TV film)
2010 Bouře meteorů (TV film)
Locked Away
Moje super psycho úžasné šestnáctiny 2 (TV film)
Sedm smrtelných hříchů (TV film)
2008 Class Savage
2007 Svědkem zločinu (TV film)
2005 Elektra
2004 Milostné zločiny Gillian Guessové
2001 Mindstorm
Svatební šaty (TV film)
Tehdy o Vánocích 2 (TV film)
2000 Příběh Lindy McCartneyové (TV film)
Tehdy o Vánocích (TV film)

TV seriály

2017 Drazí běloši (TV seriál)
Kapitola IV. (S01E04)
2015 Ties That Bind (TV seriál)
2013 Devious Maids (TV seriál)
Taking Out the Trash (S01E05)
Agentura Jasno (TV seriál)
Cirque du Soul (S07E06)
2012 The Lying Game (TV seriál)
When We Dead Awaken (S01E12)
O Twin, Where Art Thou? (S01E11)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zmizelá (S10E08)
2011 The Lying Game (TV seriál)
East of Emma (S01E10)
Sex, Lies and Hard Knocks High (S01E09)
Never Have I Ever (S01E08)
další epizody (10)
2009 Kyle XY (TV seriál)
Bringing Down the House (S03E10)
Guess Who's Coming to Dinner (S03E09)
The Tell-Tale Heart (S03E08)
další epizody (9)
2008 Kyle XY (TV seriál)
I've Had the Time of My Life (S02E23)
Hello... (S02E22)
Grey Matters (S02E21)
další epizody (9)
2007 Kyle XY (TV seriál)
Leap of Faith (S02E13)
Lockdown (S02E12)
Hands on a Hybrid (S02E11)
další epizody (12)
2006 Kyle XY (TV seriál)
Endgame (S01E10)
Overheard (S01E09)
Kyle Got Game (S01E07)
další epizody (9)
2003 Hvězdná brána (TV seriál)
Právo na zrození (S07E10)
2002 Jeremiah (TV seriál)
The Touch (S01E12)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Here There Be Monsters (S01E10)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
The Doghouse / Still Life (E09)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1997 Věřte nevěřte (TV seriál)

Dokumentární

2005 Hot Buttered Movie Special: Elektra (TV film)
1992 HBO First Look (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 2012 MTV Movie Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce