foto

Katarzyna Galica

  • nar. 28.8.1975 (43 let)
    Krakov, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Všechny Matyášovy ženy
2011 Wojna żeńsko-męska
2008 Jak żyć?
2004 Vinci
2003 Show

TV seriály

2019 Ślad (TV seriál)
Episode 20 (S02E20)
2017 W rytmie serca (TV seriál)
Ślub (S01E13)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 6 (S06E06)
Episode 5 (S06E05)
2016 Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Randka (E06)
2014 Sama słodycz (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 5 (E05)
další epizody (4)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 5 (S04E05)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (7)
2013 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 10 (S01E10)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (6)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (5)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (6)
Czas honoru (TV seriál)
Kartka na murze (S05E03)
Zawisza (S05E02)
Koniec i początek (S05E01)
2011 Julia (TV seriál)
Przepis na życie (TV seriál)
Układ Warszawski (TV seriál)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
2008 Doręczyciel (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
2005 Niania (TV seriál)
Warto kochać (TV seriál)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (6)
Pierwsza miłość (TV seriál)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2002 Kasia i Tomek (TV seriál)
Samo życie (TV seriál)
2000 Plebania (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
Świat według Kiepskich (TV seriál)
Święta wojna (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace