foto

Katarzyna Galica

  • nar. 28.8.1975 (44 let)
    Krakov, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Igraszki z diabłem (TV film)
2019 1800 gramów
Przejście graniczne (studentský film)
2013 Všechny Matyášovy ženy
2011 Wojna żeńsko-męska
2008 Jak żyć?
2004 Vinci
2003 Show

TV seriály

2019 Zakochani po uszy (TV seriál)
Ślad (TV seriál)
Episode 20 (S02E20)
2018 Rodzinka.pl (TV seriál)
Giżycko w nowej szacie (S12E12)
Blondynka (TV seriál)
Zanim zabiją dzwony (S06E13)
2017 W rytmie serca (TV seriál)
Ślub (S01E13)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 6 (S06E06)
Episode 5 (S06E05)
2016 Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Randka (E06)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Osaczenie (S13E03)
2014 Sama słodycz (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 5 (E05)
další epizody (4)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 5 (S04E05)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (7)
2013 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 10 (S01E10)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (6)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (5)
2012 Ja to mam szczęście (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (6)
Przepis na życie (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Czas honoru (TV seriál)
Kartka na murze (S05E03)
Zawisza (S05E02)
Koniec i początek (S05E01)
2011 Julia (TV seriál)
Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 12 (E12)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
2008 Doręczyciel (TV seriál)
Fałszywy tata (E13)
Ucieczka (E12)
Na kocią łapę (TV seriál)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
2005 Niania (TV seriál)
Warto kochać (TV seriál)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (6)
Pierwsza miłość (TV seriál)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2002 Kasia i Tomek (TV seriál)
Samo życie (TV seriál)
2000 Plebania (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
Świat według Kiepskich (TV seriál)
Święta wojna (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky