foto

Arsenio 'Sonny' Trinidad

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Eating L.A.
1998 Archibald the Rainbow Painter
1996 Paper Dragons
1995 Ace Ventura 2: Volání divočiny
Freaky Friday (TV film)
Osudová volba
Půlnoční samuraj
1994 Muž stínu
Nový Karate Kid
1992 Lady Against the Odds (TV film)
1991 Lucky Luke
Neonové město
Poslední hrdina
1990 Darkman
Je to v háji
Partners in Life (TV film)
1989 Berte Rigby, jsi hlupák
Jdi do toho!
S ženami pod kůží
Železný trojúhelník
1988 Soukromý pozemek (TV film)
1987 Černá vdova
1986 Karate Kid 2
1980 Bláznivá cesta
Police Story: Confessions of a Lady Cop (TV film)

TV seriály

2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1998 Sedm statečných (TV seriál)
Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1995 Vanishing Son (TV seriál)
1994 All-American Girl (TV seriál)
1993 Tales of the City (TV seriál)
1992 Flying Blind (TV seriál)
Love & War (TV seriál)
Lucky Luke (TV seriál)
1989 Super Mario Bros. Super Show!, The (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
1987 Max Headroom (TV seriál)
Četa v akci (TV seriál)
1986 Crossings (TV seriál)
Designing Women (TV seriál)
The Wizard (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Nebezpečná cesta (S02E07)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
1982 Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1980 Here's Boomer (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Flying High (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace